A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát. Elfogadom
Termékek Menü
Épp itt jársz: >

Gyermekkor

Rendezés:
Nézet:
Átvészelhetjük lelki sebek nélkül az ajtócsapkodás időszakát, a 12-17 éves kort
2.800 Ft

Fedezd fel újra a gyermekkor energiáját!
"A lelkesedést nem lehet létrehozni, így elpusztítani sem."

3.200 Ft
A káosz lecsillapítása és a fejlődő gyermeki elme integrált szemléletű gondozása
3.550 Ft
A bátorság, a kíváncsiság és a rugalmas ellenállási képesség kifejlesztése a gyermekkünkben
3.150 Ft
Egy önálló gyermek, akinek élete a maga által szabott mederben zajlik, hatékonyan cselekszik, mert ezt akarja. Cselekvése örömből és szeretetből fakad, nem félelemből vagy megfelelési kényszerből. 
3.200 Ft
Hogyan fejtsük meg szavai, nevetése, sírása jelentését?
3.200 Ft
André Stern annak az új létezési formának az előfutára, amelyben újra kell értelmeznünk a gyermekekhez való hozzáállásunkat, elképzeléseinket a nevelésről, a tanulásról, az egymással való viselkedési formákról.
890 Ft

Apa (Arno Stern) és fia (André Stern) mesélnek arról, mit jelent apának, mit jelent fiúnak lenni – négy generáció fiúgyermek élettörténetein keresztül nyerhetünk betekintést egy erős hagyományokkal, ám nehéz életúttal rendelkező család életébe. 

2.900 Ft

„A játék egy közvetlen eszköz, ami által a gyermek a hétköznapokhoz, magához a világhoz kapcsolódik. A gyermek számára a szabad játék létszükséglet. Egy adottság, egy késztetés, gyakran egy belső kényszer. A játék mélységes beteljesülés.”

André Stern mélyen személyes és magával ragadó betekintést nyújt családja hétköznapjaiba, a tanulási folyamatokba, az egymást gazdagító generációk közötti együttműködésbe.

2.900 Ft
„Hétköznapi gyerek vagyok. Minden gyereknek lehetősége lenne hasonlóan élni. Ami ehhez szükséges, az nem egy speciálisan előkészített környezet, hanem a lelkesedés, szabadság, bizalom, tisztelet és az idő. Semmi több, de kevesebb sem.…
3.200 Ft 2.900 Ft
A szerzőnő az öt legelterjedtebb alapelvet veszi górcső alá, amelyek hátráltatják a szabadtanulást – és úgy általában az örömteli családi életet.
2.900 Ft
A kiabálás vége és a kapcsolatteremtés kezdete
3.300 Ft
Agyfejlődés, konfliktusok, támogató szülői stratégiák
2.800 Ft
Hogyan segíti elő az erősségközpontú gyermeknevelés a szülő és a gyermek boldogságát?
3.890 Ft