A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát. Elfogadom
Termékek Menü
Épp itt jársz: > >

Kiadónkról

Van egy kéziratod, amit szeretnél könyv/e-könyv formájában kiadni, de nem tudod, hogyan vágj bele? Ismersz egy jó könyvet, és szeretnéd, ha magyarul is elérhető lenne?

A Lelkesedés Tanulás Szabadság Kiadó csapata minden tudását és lelkesedését a rendelkezésedre bocsátja, hogy a te álmod is formát öltsön és eljusson az olvasókhoz.

Témáink, amelyekkel elkötelezetten dolgozunk: szelíd születés, egyszerű gyermekkor, kötődő nevelés, szabad tanulás, szabad játék, hivatásválasztás, zero waste – hulladékcsökkentés, vegán életmód.

Egyik legsikeresebb könyvünk szerzője mondta rólunk:

„Tóth Andi vagyok, zéró hulladék aktivista, blogger, három gyermekes édesanya, háziasszony, irodai alkalmazott. Mindezek mellett írtam egy könyvet. Életem első könyvét. Sosem volt a terveim között a könyvírás, ez csak úgy jött. Én csak írtam, amit jónak láttam, amit fontosnak gondoltam. Eljött a nap, amikor úgy éreztem készen vagyok, és a szerencse úgy hozta, hogy megismerkedtem Rémán Izabellával, a Lelkesedés*Tanulás*Szabadság könyvkiadó alapítójával. Meséltem neki magamról és a "kéziratomról". Ő lelkes volt, felkarolt, vállalta a könyvem kiadását annak minden kihívásával együtt. Én ugyanis, vele ellentétben, nem voltam azzal tisztában, hogy egy kézirat merőben más, mint amit én annak gondoltam. Ő azonban meglátta a lehetőséget a könyv témájában. Ma már tudom, hogy teljesen kezdőként sosem nyílt volna alkalmam kiadni a könyvemet a Lelkesedés*Tanulás*Szabadság könyvkiadó értő iránymutatása és gondos támogatása nélkül. A mai napig hálás vagyok nekik ezért. Köszönöm.

Ha te is szeretnél velünk együtt dolgozni, vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megismerhessünk téged és munkásságodat.

 

+36 20 5550535
hello(kukac)lelkesedekonyvek.com