A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát. Elfogadom
Termékek Menü

André Stern: Játssz, hogy érezz, hogy tanulj, hogy élj (e-book)

Ár:
3.200 Ft

„A játék egy közvetlen eszköz, ami által a gyermek a hétköznapokhoz, magához a világhoz kapcsolódik. A gyermek számára a szabad játék létszükséglet. Egy adottság, egy késztetés, gyakran egy belső kényszer. A játék mélységes beteljesülés.”

André Stern mélyen személyes és magával ragadó betekintést nyújt családja hétköznapjaiba, a tanulási folyamatokba, az egymást gazdagító generációk közötti együttműködésbe.

Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretnél tenni!
Arno és André Stern: Az édesapam a barátom Arno és André Stern: Az édesapám a barátom
2.900 Ft
André Stern: Játssz, hogy érezz, hogy tanulj, hogy élj! André Stern: Játssz, hogy érezz, hogy tanulj, hogy élj!
3.200 Ft
André Stern: Légy, aki voltál! André Stern: Légy, aki voltál! (E-book)
890 Ft
André Stern: Lelkesedés André Stern: Lelkesedés
3.200 Ft
Menny.:db

Részletes leírás

„Játssz, hogy érezz, hogy tanulj, hogy élj!” André Stern második önálló könyve, amelyben arra kaphatunk választ, hol gyökerezik,  és hogyan jelenik meg a hétköznapok gyakorlatában az a szemlélet, amely mellett a szülei immáron 45 évvel elköteleződtek. André Stern az első könyve (…és sosem jártam iskolába) megjelenése óta eltelt 8 évben kétgyermekes Édesapa lett, így ebben a könyvben a gyermekkori visszaemlékezések helyét átveszik az apai élmények és tapasztalatok. Ezzel egy olyan család életébe kaphatunk bepillantást, ahol már a második generáció növekszik a teljes bizalom, a szabad játék és tanulás légkörében.

André Stern könyvében olyan helyzeteket és megoldásokat mutat be, amelyek mindannyiunk életében jelen vannak; olyan szokásokat, amelyeket mindenki, bármelyik pillanatban magáévá tehet, megváltoztathat, és gyakorolhat a családban, iskolában, közösségeinkben (anyagi helyzettől és más társadalmi státuszoktól valóban függetlenül), ezzel messzemenő pozitív változásokat indítva el a saját környezetében.

Lelkesedés*Tanulás*Szabadság (2020)
ISBN 978-615-00-8126-7

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!