A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát. Elfogadom
Termékek Menü

Szállítási információk

Szállítás
A küldemények szállítása és kézbesítése csomag (postai vagy választott csomagautomata) formájában történik, vagy előre egyeztetett időpontban a Kiadó irodájában átvehető. A termék szállítási idejét a webáruház ismerteti a pénztár folyamat során, valamint a visszaigazoló e-mail is tartalmazza. A szállítás időpontjáról lehetőséged van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon.

 

Szállítási díjak:
Szállítási díjaink az ország területén egységesek:

0 - 14.999 forint bruttó rendelési értékig 1.800 Ft / csomag és a termékrendelés összegéhez hozzáadódik
15.000 Ft feletti rendelés esetén a szállítás költségeit Kiadónk átvállalja. 

Magyarországon kívüli szállítást jelenleg nem vállalunk.
 

A szállítástól elállás
Ha a webáruház a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni. A webáruház nem köt szerződést kiskorúakkal. A megrendelő a kereskedelmi feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.

A termék visszaküldése
Amennyiben a Vevő téves terméket kap, a terméket csak eredeti állapotában és csomagolásában, hiánytalan mennyiségi, minőségi állapotában a webshop költségére visszaküldheti. A webshop üzemeltetője köteles a ténylegesen megrendelt terméket kiszállítani, vagy amennyiben ez nem lehetséges, a vásárlás összegét a Vevőnek visszautalni.