A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát. Elfogadom
Termékek Menü
0
Épp itt jársz: >

Könyv

Rendezés:
Nézet:
Inspiráló könyvcsomag kezdő és gyakorló családoknak + ajándék CD magyar karácsonyi dalokkal az egész családnak.
15.390 Ft 13.900 Ft

Apa (Arno Stern) és fia (André Stern) mesélnek arról, mit jelent apának, mit jelent fiúnak lenni – négy generáció fiúgyermek élettörténetein keresztül nyerhetünk betekintést egy erős hagyományokkal, ám nehéz életúttal rendelkező család életébe. 

3.200 Ft

„A játék egy közvetlen eszköz, ami által a gyermek a hétköznapokhoz, magához a világhoz kapcsolódik. A gyermek számára a szabad játék létszükséglet. Egy adottság, egy késztetés, gyakran egy belső kényszer. A játék mélységes beteljesülés.”

André Stern mélyen személyes és magával ragadó betekintést nyújt családja hétköznapjaiba, a tanulási folyamatokba, az egymást gazdagító generációk közötti együttműködésbe.

3.200 Ft
„Hétköznapi gyerek vagyok. Minden gyereknek lehetősége lenne hasonlóan élni. Ami ehhez szükséges, az nem egy speciálisan előkészített környezet, hanem a lelkesedés, szabadság, bizalom, tisztelet és az idő. Semmi több, de kevesebb sem.…
3.200 Ft
A szerzőnő az öt legelterjedtebb alapelvet veszi górcső alá, amelyek hátráltatják a szabadtanulást – és úgy általában az örömteli családi életet.
2.900 Ft
Természetes kísérés a várandósság, a szülés, a gyermekágy és a szoptatás idején gyógynövényekkel, homeopátiás szerekkel és illóolajokkal.
3.300 Ft

Illóolajokkal élni, szülni, meghalni

Ingeborg Stadelmann, a bölcs asszony, anya, bába több évtizedes tapasztalatait osztja meg velünk. 

3.300 Ft
A kiabálás vége és a kapcsolatteremtés kezdete
3.200 Ft
Agyfejlődés, konfliktusok, támogató szülői stratégiák
2.800 Ft
Alapvető motivációink a neurobiológiai kutatások fényében
2.500 Ft
... avagy furcsa történet az időtolvajokról s a gyermekről, aki visszahozta az embereknek az ellopott időt
2.199 Ft
Hogyan segíti elő az erősségközpontú gyermeknevelés a szülő és a gyermek boldogságát?
3.890 Ft
Matematika tanulás az egész családnak vagy vegyes tanulócsoportoknak
3.700 Ft
Ki ne szeretne kiegyensúlyozottan, harmóniában élni önmagával és környezetével? Ki ne vágyna arra, hogy az elhízás veszélye nélkül ehessen igazán jókat, hogy ne kelljen órákat a konyhában töltenie, vagy a teljes havi fizetését elköltenie a bioboltban? 
3.800 Ft
Egy magyar - gyermek - anya - pedagógus - nő/asszony belső életének fénytörései a külső történetek szilánkjain át - szépirodalmi formában. Az Igazgyöngy Alapítvány tanítványainak lélegzetelállító rajzaival. 
1.990 Ft