A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát. Elfogadom
Termékek Menü
Épp itt jársz: >

Könyv

Rendezés:
Nézet:
Kapcsolataink és életmódunk hatásai génjeink és idegrendszerünk működésére
2.560 Ft
ÚJRA RENDELHETŐ!
Egy hangsúlyozottan magyarországi viszonyokra íródott, a szerző saját tapasztalatain alapuló, hiteles zéró hulladék gyakorlati kézikönyv, amely lépésről lépésre elkíséri az olvasót a hulladékminimalizálás folyamatában. 
4.590 Ft 3.900 Ft
Egy önálló gyermek, akinek élete a maga által szabott mederben zajlik, hatékonyan cselekszik, mert ezt akarja. Cselekvése örömből és szeretetből fakad, nem félelemből vagy megfelelési kényszerből. 
3.500 Ft
Hogyan fejtsük meg szavai, nevetése, sírása jelentését?
3.200 Ft
Ösztönös kommunikáció és a tükörneuronok titka
2.100 Ft
Inspiráló könyvcsomag kezdő és gyakorló családoknak + ajándék CD magyar karácsonyi dalokkal az egész családnak.
15.390 Ft 13.900 Ft

Apa (Arno Stern) és fia (André Stern) mesélnek arról, mit jelent apának, mit jelent fiúnak lenni – négy generáció fiúgyermek élettörténetein keresztül nyerhetünk betekintést egy erős hagyományokkal, ám nehéz életúttal rendelkező család életébe. 

3.200 Ft 2.900 Ft

„A játék egy közvetlen eszköz, ami által a gyermek a hétköznapokhoz, magához a világhoz kapcsolódik. A gyermek számára a szabad játék létszükséglet. Egy adottság, egy késztetés, gyakran egy belső kényszer. A játék mélységes beteljesülés.”

André Stern mélyen személyes és magával ragadó betekintést nyújt családja hétköznapjaiba, a tanulási folyamatokba, az egymást gazdagító generációk közötti együttműködésbe.

3.200 Ft 2.900 Ft
„Hétköznapi gyerek vagyok. Minden gyereknek lehetősége lenne hasonlóan élni. Ami ehhez szükséges, az nem egy speciálisan előkészített környezet, hanem a lelkesedés, szabadság, bizalom, tisztelet és az idő. Semmi több, de kevesebb sem.…
3.200 Ft 2.900 Ft
A szerzőnő az öt legelterjedtebb alapelvet veszi górcső alá, amelyek hátráltatják a szabadtanulást – és úgy általában az örömteli családi életet.
2.900 Ft
Természetes kísérés a várandósság, a szülés, a gyermekágy és a szoptatás idején gyógynövényekkel, homeopátiás szerekkel és illóolajokkal.
3.300 Ft

Illóolajokkal élni, szülni, meghalni

Ingeborg Stadelmann, a bölcs asszony, anya, bába több évtizedes tapasztalatait osztja meg velünk. 

3.300 Ft
A kiabálás vége és a kapcsolatteremtés kezdete
3.200 Ft
Agyfejlődés, konfliktusok, támogató szülői stratégiák
2.800 Ft
Alapvető motivációink a neurobiológiai kutatások fényében
2.500 Ft
Hogyan segíti elő az erősségközpontú gyermeknevelés a szülő és a gyermek boldogságát?
3.890 Ft