A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát. Elfogadom
Termékek Menü

Fénytől élünk s fény vagyunk

Ár:
3.500 Ft
Az akció időtartama:
2021. 08. 25. -

Verses jógakönyv gyerekeknek

Ez a könyv a Jóga a Mindennapi Életben rendszeren alapul, amelyet szerte a világon tanítanak, és nagy nemzetközi elismertségnek örvend. Sokéves pedagógiai tapasztalatra épül, iskolákban, speciális oktatásban, akkreditált pedagógus-továbbképzésben és műhelymunkákban kipróbált gyakorlatokat és az azokhoz kötődő verseket tartalmazza.

Menny.:db

Részletes leírás

A Vishwaguru Mahamandaleshwar Paramhans Sri Swami Maheshwarananda által megalkotott Jóga a Mindennapi Életben rendszer alapján összeállította Kerényi Mari Minakshi és Majorné Fehér Zsuzsa Jamuná.

"A jóga összeköti a testet a lélekkel és egyensúlyt teremt. A verses jógakönyv a gyerek társául szegődik a kisiskoláskorban. Kiszínezheti, még személyesebbé formálhatja, tanulhat belőle és általa. A kisgyerekekben tudattalanul megvan a harmónia, számukra a jóga ennek a harmóniának a tudatosítása. Megtanulnak figyelni a testükre, az érzéseikre és a gondolataikra, mozdulatokat szavakhoz, szavakat mozdulatokhoz kötni, és tudatos önirányítást nyernek. (...)"
Dr. habil Gyarmathy Éva

A könyv négy része évszakok szerint rendeződik: 

Tavasz  –  8 vers és illusztrált ászana
Nyár – 8 vers és illusztrált ászana
Ősz – 8 vers és illusztrált ászana
Tél – 9 vers és illusztrált ászana
Az egyes részek végén összefoglaló leírás az ott található ászanák hatásairól. 

Rajzok: Kerényi Mari Minakshi
Képek: Igazgyöngy Művészeti Iskola tanulóinak festményei
Versek: Szabó T. Anna, Kiss Anna, Gryllus Vilmos, Osvát Erzsébet, Petőfi Sándor, Kiss Dénes, Janicsák István, Szilágyi Domokos, Móra Ferenc, Juhász Ferenc, Radnóti Miklós, Balassi Bálint, Kerényi Mari, Babits Mihály, 

Kiadó Magyar Országos Jóga Únió (2021)
Terjedelem 87 oldal, kemény borító
ISBN 978-963-89330-6-5

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!