A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát. Elfogadom
Termékek Menü

Ingeborg Stadelmann: A bába válaszol - Bővített kiadás

Ár:
7.500 Ft
Természetes kísérés a várandósság, a szülés, a gyermekágy és a szoptatás idején gyógynövényekkel, homeopátiás szerekkel és illóolajokkal.
Menny.:db

Részletes leírás

„A ma születő és felnevelkedő gyerekek lesznek a holnap felnőttjei, ezért jó alapokra van szükségük. (…) A gyermekeknek annyi ősbizalomra és szeretetre van szükségük, amennyi csak megadható nekik, és akárhol, akármikor következik is be, születésük egész életükre meghatározó élmény marad.

(…)

Mindehhez először is társadalmi változásnak kell bekövetkeznie, amely lehetővé teszi, hogy az élet kezdetét a tudatosan vállalt döntések és a családi meghittség határozzák meg az állami intézmények által megszabott keretek helyett.” (Ingeborg Stadelmann)

A bába válaszol első kiadása óta 26 év telt el. A szerző, Ingeborg Stadelmann aktualizálta és csaknem 150 oldallal bővítette a könyvet. Így az új kiadás nemcsak azoknak jelent újdonságot, akik most ismerkednek meg a német bába és aromaterapeuta művével, hanem azoknak is, akik már régóta forgatják kezükben ezt a Magyarországon is méltán népszerű, várandósoknak és szakembereknek szóló művet.

"Továbbra is elsődleges szándékom, hogy e könyvem valódi “kincsesbánya” legyen a leendő szülők számára, akik ismeretekkel felvértezve, öntudatosan és megerősödve szeretnék átélni a várandósság, valamint a szülés és a gyermekágy időszakát. Nagy örömömre szolgál, hogy sikerült érthető asszonyi nyelven megfogalmaznom a mondandómat, így ez a könyv már évek óta a gyermeket váró anyák és apák “bibliája” lett. De pályakezdő bábák is nélkülözhetetlennek tartják: a bábaképzésben úgy hivatkoznak rá, hogy a “másik tankönyv”, és sok bába ebből készül fel az állásinterjúra. E könyvem ellenpontja a hagyományos tankönyveknek, bábatársaimnak pedig fontos segítséget nyújt a független bábaság felé vezető úton."

Kiadó Aromakeverékek Bt. (2021)
Terjedelem 655 oldal
ISBN 9786158028158

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!